Vind een bedrijfsmakelaar

Voor uw kantooruimte, winkelruimte, bedrijfshal of belegging

Makkinga de Haan Schippers Makelaars

Vind je (t)huis met Makkinga de Haan Schippers

De woningmarkt bedienen van starterswoning tot landgoed, met een makelaarsteam vol jeugdig elan en jarenlange ervaring. Duidelijke meerwaarde bieden met gedreven vakmensen die de regionale markt als geen ander kennen. Een deskundige partner zijn waarop u altijd kunt bouwen en vertrouwen.

Daar staan we voor. Bert Makkinga, Jenne de Haan en Marcel Schippers, alle drie NVM-makelaars en beëdigd makelaar-taxateurs, stellen alles in het werk om uw verkoop en aankoop tot een succes te maken. Samen hebben we 90 jaar praktijkervaring in de makelaardij. Dat telt meer dan ooit in een markt die betere tijden heeft gekend.

Onze opdrachtgevers stellen vertrouwen in ons, omdat onze aanpak is gebaseerd op echte betrokkenheid bij uw belangen. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven nemen. De kwaliteit en integriteit van uw makelaar zijn daarom van groot belang. Wij merken dat onze benadering aanslaat en dat ons uitgebreide netwerk vruchten afwerpt voor iedereen.

Op de huidige woningmarkt is een goede adviseur onmisbaar, bij verkoop en zeker ook bij aankoop. Wij zoeken in onze dienstverlening voortdurend naar vernieuwing die u echte voordelen oplevert. Bij elke verbetering houden we wel vast aan de vertrouwde dingen die ertoe doen: doelgerichtheid, marktkennis en aandacht voor elk detail. Want het gaat om het resultaat.